[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 11، شماره 3 - ( تابستان 1392 ) ::
جلد 11 شماره 3 صفحات 243-251 برگشت به فهرست نسخه ها
حساسیت به گلوتن غیر سیلیاکی
محمد رستمی نژاد، فرهاد لحمی ، محمد رضا زالی
استاديار، ، fdlahmi@yahoo.com
چکیده:   (4193 مشاهده)

  برخی از افراد از علایمی که در پاسخ به مصرف گلوتن گندم در آنها ایجاد شده است و شواهد بافت شناسی و سرولوژیک به نفع بیماری سیلیاک یا و آلرژی به گندم نیست شکایت می ‌ کنند. از این میان، بیماری سیلیاک و آلرژی گندم، حساسیت به گلوتن غیر سیلیاکی یافته جدیدی است که در مجامع علمی دنیا به رسمیت شناخته شده است. از آنجایکه فقط پروتئین گلوتن به عنوان تنها عامل ایجاد کننده این اختلال معرفی شده است واژه حساسیت به گلوتن غیر سیلیاکی برای این بیماری پیشنهاد شده است. در این مطالعه مروری اطلاعات موجود در مورد علایم، اپیدمیولوژی، ژنتیک، سرولوژی و بافت شناسی، و یافته ‌ های پاتوفیزیولوژی بررسی می ‌ شوند.

 

واژه‌های کلیدی: کلمات کلیدی: بیماری سیلیاک، حساسیت به گلوتن غیر سیلیاکی، اپیدمیولوژی
متن کامل [PDF 470 kb]   (3172 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: ۱۳۹۲/۷/۱۱ | پذیرش: ۱۳۹۵/۷/۱۳ | انتشار: ۱۳۹۵/۷/۱۳
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

کد امنیتی را در کادر بنویسید >



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Non-Celiac Gluten Sensitivity . Ann Mil Health Sci Res. 2013; 11 (3) :243-251
URL: http://journals.ajaums.ac.ir/article-1-1102-fa.html
رستمی نژاد محمد، لحمی فرهاد، زالی محمد رضا. حساسیت به گلوتن غیر سیلیاکی. سالنامه پژوهش علوم سلامت و نظامی. 1392; 11 (3) :243-251

URL: http://journals.ajaums.ac.ir/article-1-1102-fa.html

دوره 11، شماره 3 - ( تابستان 1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
سالنامه پژوهش علوم سلامت و نظامی Ann Mil Health Sci Res
Persian site map - English site map - Created in 0.049 seconds with 787 queries by yektaweb 3448